مواد لازم :

زرده تخم مرغ ۴ عدد 

شیر سه پیمانه 

وانیل کمی ئویی

نمک یه پنس

پودر کاکائوی ۲۵ گرم +یک ق شکر 

شکر نصف پ 

خامه قنادی ۳۵۰گرم 

اسانس شکلات در صورت داشتن کمی 

طرز تهیه : 

خامه قنادی را میگذاریم کنار اشپزخونه یا چند ساعت قبل میگذاریم یخچال تا نرم بشد و تا بعد فرمش بدیم 

زرده تخم مرغ و نصف پ شکر و وانیل و اسانس اگه داشتید آنقدر بزنید تا کرم رنگ بشد 

پودر کاکائو را با یه ق شکر و نمک الک کنید و به زرده اضاف کنید

شیر از یخچال دربیارید و اضافه کنید به زرده 

و در یه ماهیتابه پهن بریزید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت کم هم بزنید تا غلیظ بشد 

به ظرف دیگه منتقل کنید و کنار بگذارید وقتی سرد شد 

داخل فریزر بگذارید 

دوبار حداقل به فاصله یک ساعت و نیم در بیارید و همش بزنید من با همزن برقی میکس کردم شما نخواستید با چنگال یا همزن دستی میکس کنید 

بار سوم خامه را فرم بدید و در ظرف برزید فرداش بهترین بستنی که تا حالا خوردید را تحویل بگرید از فریز

من ظرف که خامه را میخواستم بزنم داخلش و سر میکسر را در فریزر گذاشتم تا سردیش به خامه منتقل بشد 
و شیر پر چرب استفاده کنید 

پودر کاکائو همیشه از دو مارک ترک و هلندی مخلوط بخرید یکیش رنگ بهتره دارد و یکی عطر بهتر ☺️

موضوعات: بدون موضوع
[دوشنبه 1400-07-26] [ 11:00:00 ق.ظ ]